Μίνα Αρναούτη: Η πρόταση για τη δωρεά οργάνων- Τι αποκάλυψε η μητέρα της

228 1

Κουρασμένη ψυχικά και σωματικά η Μίνα Αρναούτη, είναι το κορίτσι που πήγε στον θάνατο και ξαναήρθε στη ζωή. Όπως έχει παραδεχτεί πολλοί είναι εκείνοι που μετά το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου προσεύχονταν να ακολουθήσει τον Παντελή Παντελίδη, όμως εκείνη αποδείχθηκε μεγάλη μαχήτρια.

«Ήθελα να μιλήσω αλλά ήμουν διασωληνωμένη και δεν μπορούσα. Κάθε προσπάθειά μου ήταν μάταιη και εκνευριζόμουν. Κάποια στιγμή είδα τη μητέρα μου. Μου μίλαγε και δεν μπορούσα να απαντήσω. Ήταν οι στιγμές φρικτές. Κάποια στιγμή με έβγαλαν από εκεί και με έβαλαν σ’ άλλο δωμάτιο με μηχανήματα στη ΜΑΦ όπως μου είπαν. Εκεί αντάλλαξα τα πρώτα λόγια με τη μητέρα μου. Θυμήθηκα το ατύχημα και ρωτούσα πως είναι η Φρόσω και ο Παντελής. Μου είπε η μητέρα μου ότι η Φρόσω είναι εκτός νοσοκομείου και ότι ο Παντελής είναι στο νοσοκομείο όπως εγώ», παραδέχεται στη Freddo η Μίνα για τις πρώτες εφιαλτικές στιγμές που έζησε.
Όταν η 30χρονη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, μια μέρα μετά το τροχαίο, οι γιατροί είχαν προσεγγίσει τη μητέρα της, όπως αναφέρει η Freddo, προτείνοντάς της να κάνει δωρεά τα όργανα της κόρης της. Παρά τον πόνο και την απόγνωσή της, η μητέρα της Νατάσσα δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Όσο και αν τις έλεγαν πως οι πιθανότητες να ζήσει η Μίνα ήταν ελάχιστες, εκείνη πίστευε και προσευχόταν στον Θεό για ένα θαύμα. Και όπως φάνηκε οι προσευχές της εισακούστηκαν.

Σήμερα η Μίνα έχει δείξει αισθητά σημάδια βελτίωσης στην υγεία της και πλέον αστειεύεται με την κατάσταση της. «Θα πάρω ειδική άδεια για να περνάω από τον έλεγχο των αεροδρομίων. Σίδερα στα πλευρά, στην πλάτη, στο στήθος και και φυσικά στα άνω και κάτω άκρα. Εγώ και ο Robocop», αναφέρει και γελά ξανά. «Γιατί μόλις φύγω από εδώ με αεροπλάνο θα πάω στη Μυτιλήνη και όχι με το καράβι που κάνει 12 ώρες».

Πηγή: You weeklyJoin the Conversation

1 comment

  1. Ioanna Kanaki Απάντηση

    που λεει ρε παιδια για τη δωρεα οργανων γιατι θα τρελαθω τελειως….