Μηνύματα στήριξης στο γαλλικό λαό από Τσίπρα, Αβραμόπουλο, Παυλόπουλο

Μηνύματα στήριξης στο γαλλικό λαό από Τσίπρα, Αβραμόπουλο, Παυλόπουλο

Την συμπαράσταση του στη Γαλλία, εκφράζει η Ελλάδα , στέλνοντας συλλυπητήρια στις οικογένειες  των εκλιπόντων, έπειτα από την πολύνεκρη επίθεση που έλαβε χώρο χθες βράδυ στο Παρίσι.

«Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι. Βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές στηρίζουμε το γαλλικό λαό» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Την ίδια ώρα, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός απέστειλε και μήνυμα στον Φρανσουά Ολάντ, μέσω του οποίου εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. «Εκφράζω τη στήριξή μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» φέρεται να έγραψε  ο κ. Τσίπρας.
Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε στις οικογένειες των θυμάτων και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος σε tweet του ανέφερε ότι η σκέψη του είναι μαζί τους. «Αλληλεγγύη στον γαλλικό λαό. Όλοι ενωμένοι ενάντια στην τρομοκρατία» συνέχισε ο Επίτροπος.

Από την μεριά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του και την αμέριστη συμπαράστασή του στον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ενώ τον παρακάλεσε να τα διαβιβάσει και στις οικογένειες των θυμάτων.Σχόλια