Μύρισε «μπαρούτι» στη Κυβέρνηση – «Βέτο» ΑΝΕΛ για τα ειδικά μισθολόγια

134 1

Άρχισαν τα όργανα ενόψει της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου που πρόκειται να φέρει φοροκαταιγίδα δημιουργώντας ρήγμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Αντίθετοι με την τροπολογία που κατέθεσε αιφνιδιαστικά ο κ. Χουλιαράκης και φέρνει πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων στα ειδικά μισθολόγια, δηλώνουν οι ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον βουλευτή Δημήτρη Καμμένο.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του Σκάι υποστήριξε ότι οι ΑΝΕΛ ως κυβερνητικοί εταίροι έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία. Σημειώνεται ότι μεταξύ αυτών των μισθολογίων είναι και των ένστολων για τους οποίους υπήρξε πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ να αναπροσαρμοστούν στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 και να τους δοθεί αναδρομικά η αντίστοιχη διαφορά των τεσσάρων ετών που μεσολαβούν.

«Την ώρα που το μάθατε τι κάνατε ως κόμμα;» ρωτήθηκε συγκεκριμένα και απάντησε χαρακτηριστικά: «Βέτο. Είπαμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα».

Όπως είπε ο κ. Καμμένος πραγματοποιήθηκε γύρος τηλεφωνημάτων αναφορικά με το θέμα και θα υπάρξει διορθωτική δήλωση. «Οι εντολές ήταν ότι αν δεν αλλάξει δεν ψηφίζουμε» σημείωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.Join the Conversation

1 comment

  1. ΕΚΛΟΓΕΣ TV - Χατζηδάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Είστε κόμμα λωτοφάγων! Απάντηση

    […] Διαβάστε επίσης: Μύρισε «μπαρούτι″ στην Κυβέρνηση – «Βέτο» ΑΝΕΛ για τα… […]