Μύρισε…φύση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία!

Μύρισε…φύση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία!

Στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, παραβρέθηκαν τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, γνωστοί δημοσιογράφοι του έντυπου & ηλεκτρονικού τύπου και τηλεοπτικών καναλιών, με σκοπό να δοκιμάσουν το καινοτόμο βόειο κρέας «Άρωμα 3»,  ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν (σύμφωνα με τα σχόλια βραβευμένων σεφ και διατροφολόγων που συμμετείχαν στην εκδήλωση!), το οποίο  προήλθε έπειτα από συνεργασία της Φάρμας Κουτσιώφτη με το τμήμα ζωοτεχνίας της κτηνιατρικής σχολής του Α.Π.Θ.

Oι chefs Μυρσίνη Λαμπράκη, Νίκος Σαράντος και Ντίνα Νικολάου

Ο κος Ζουμπανέας Ευάγγελος γνωστός διαιτολόγος και η διατροφολόγος Παπαβασιλείου Κλαίη μίλησαν για τια ωφέλιμα  διατροφικά στοιχεία του συγκεκριμένου μοσχαρίσιου κρέατος.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η κα. Αγγελική Τζερβενή- Γούση, ομότιμη καθηγήτρια του εργαστηρίου ζωοτεχνίας της κτηνιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. και ο κ. Φορτομάρης Πασχάλης , αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά σε όλη την έρευνα προκειμένου το βόειο κρέας της Φάρμας Κουτσιώφτη να είναι πλούσιο σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και να ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο άρωμα του αλλά και για τη γεύση του!

fileto aroma_n

 

Τις «γευστικές» εντυπώσεις κέρδισε τόσο το καρπάτσιο όσο και το σοταρισμένο φιλέτο , ξεπερνώντας τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Από την εκδήλωση δεν μπορούσε να απουσιάζει ο κ. Γιούλης Κουτσιώφτης, εξηγώντας στους καλεσμένους τον  ειδικό τρόπο εκτροφής των μόσχων  στον οποίο οφείλεται και η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου κρέατος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Άρωμα 3», με φορέα υλοποίησης την εταιρεία Οικονομοτεχνική Ε.Π.Ε.Σχόλια