Μυστικό για να ανεβάσεις τη λίμπιντο

Μυστικό για να ανεβάσεις τη λίμπιντο

Ένας τρόπος υπάρχει για να εκτοξεύσεις τη χαμένη λίμπιντο. Η γυμναστική. Άνδρες και γυναίκες που γυμνάζονται, δήλωσαν ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι από τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Μάθε παρακάτω γιατί:

 

Καλύτερες επιδόσεις: Μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών που ασκούνται περισσότερες από 4 φορές την εβδομάδα, αναφέρουν πως οι σεξουαλικές τους επιδόσεις βρίσκονται στα ύψη. Το κορμί γυμνάζεται και η αυτοπεποίθηση βρίσκει τη θέση που της αξίζει. Σεξ και αυτοπεποίθηση πάνε πακέτο.

 

Πιο έντονος οργασμός: Οι γυναίκες που γυμνάζονται συχνά έχουν το προτέρημα να διεγείρονται πιο εύκολα και να φτάνουν γρηγορότερα σε… οργασμό. Η ικανοποίησή σου δεν αξίζει ένα τεταρτάκι παραπάνω στην αίθουσα του γυμναστηρίου; Σου αξίζει!

 

Περισσότερη διάθεση για σεξ: Ίσως και να το έχεις ξανακούσει, αλλά εμείς είπαμε να στο υπενθυμίσουμε. Μέσω της άσκησης απελευθερώνονται οι ενδορφίνες, ουσίες που θα ενισχύσουν την καλή σου διάθεση. Όχι πείτε μας, όταν είσαι καλοδιάθετη δεν έχεις περισσότερη διάθεση και για «παιχνίδια»;

 

Μεγαλύτερη αντοχή: Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο έχει αποδείξει ότι η άσκηση βελτιώνει τη γενικότερη φυσική κατάσταση του ανθρώπινου οργανισμού άρα και του δικού σου. Το τρέξιμο στο διάδρομο γυμναστικής θα σε κάνει να αντέξεις περισσότερο… στο κρεβάτι του συντρόφου σου!

 

Βελτιώνει την επαφή με τις αισθήσεις: Αν προσπαθήσεις να εντάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα έστω και 15 λεπτά γυμναστικής, είναι σίγουρο πως θα έχεις καλύτερη επαφή με τις αισθήσεις και θα διεγείρεσαι εντονότερα από τα αγγίγματα του αγαπημένου σου. Ακόμα κάθεσαι; Βάλε αθλητικά και ξεκίνα!

 

 

 Σχόλια