Μητσοτάκης: Αλλη η ΝΔ του Μητσοτάκη, άλλη του Μεϊμαράκη

Μητσοτάκης: Αλλη η ΝΔ του Μητσοτάκη, άλλη του Μεϊμαράκη

«Δεν πρόκειται να μπω σε καμία ακραία αντιπαράθεση με τον κύριο Μεϊμαράκη» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ συμπληρώσε «Άλλη η Νέα Δημοκρατία του κυρίου Μεϊμαράκη και άλλη η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν μιλάμε για τις ίδιες προσεγγίσεις στον τρόπο με τον οποίο θα ασκούμε την εξουσία και την αντιπολίτευση στον κ. Τσίπρα».

Ερωτηθείς ποιες είναι οι διαφορές του με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη υπογράμμισε ότι «έχω αρθρώσει έναν πολύ πιο συγκεκριμένο λόγο για το τι θέλω να κάνω στη Νέα Δημοκρατία και πιστεύω ότι έχω καλύτερη δυνατότητα να διεμβολίσω  τον λεγόμενο μεσαίο, κεντρώο χώρο, εκεί που κρίνονται και κερδίζονται πάντα οι εκλογές».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Δεν είμαι αντι-Τσίπρας. Είμαι το αντίθετο του κυρίου Τσίπρα. Είμαι ένας άνθρωπος που απεχθάνεται τον λαϊκισμό, που έχει ένα συγκροτημένο πολιτικό λόγο. Πιστεύω ότι μπορώ να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα και εκτός Ελλάδος».

Επίσης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών» και ότι «αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της χώρας».

 Σχόλια