Μητσοτάκης: Αν νικήσω θα κάνω μεγάλες αλλαγές στη ΝΔ

Μητσοτάκης: Αν νικήσω θα κάνω μεγάλες αλλαγές στη ΝΔ

Σε βαθιές αλλαγές στη ΝΔ τόνισε ότι θα προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι δεν είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί με όλους αλλά θα αξιοποιήσει τα ικανά στελέχη, προχωρώντας σε αξιολόγησή τους.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις του στο MEGA έστρεψε τα «πυρά» του κατά του κ. Μεϊμαράκη αναφορικά με το γεγονός ότι δεν είχε πολιτευτεί αρκετά νωρίς και δεν έχει δώσει μεγάλο αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Μητσοτάκης είπε:

«Αν ήθελα αξιοποιώντας και το πλεονέκτημα του ονόματός μου να είχα πολιτευτεί θα το είχα κάνει και νωρίτερα από τα 36 μου. Θα γυρίσω τούμπα το σκεπτικό του κ. Μεϊμαράκη και θα πω ότι για μένα είναι συγκριτικό πλεονέκτημα ότι εγώ για 10 χρόνια δούλεψα. Κι όταν θα προχωρήσω αύριο σε μια ανανέωση και έναν εμπλουτισμό των ψηφοδελτίων το πρώτο πράγμα που θα κοιτάω αν κάποιος θέλει να υπηρετήσει τη ΝΔ θα είναι αν έχει κολλήσει ένσημα κι αν είναι γειωμένος στην κοινωνία».

Εξήγησε πάντως ότι την επόμενη μέρα δεν υπάρχει θέμα διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας και εξήγησε πως στην περίπτωση εκλογής του, το κόμμα θα φύγει από τα γραφεία στη Συγγρού και θα αναζητηθεί οικονομικότερο κτίριο ώστε να διορθωθεί η άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΝΔ. Ο ίδιος προανήγγειλε τη διενέργεια συνεδρίου – ενδεχομένως και έκτακτου – σε μικρό χρονικό διάστημα, το οποίο θα επιλέξει και νέο γραμματέα του κόμματος.

 Σχόλια