Μητσοτάκης: Δε θα γίνουμε δεκανίκι της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος

Μητσοτάκης: Δε θα γίνουμε δεκανίκι της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος

Ότι «η Νέα Δημοκρατία δε θα γίνει δεκανίκι της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος», και δεν πρόκειται να στηρίξει πολιτικές μιας «ανίκανης κυβέρνησης», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο που θα τεθεί προς ψήφιση την Κυριακή.

Ο κ. Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, υποστήριξε η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι προδιαγεγραμμένη, διότι το μείγμα των νέων μέτρων οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα σε ένα νέο φαύλο κύκλο την οικονομία.

Ακόμη, χαρακτήρισε «αναξιόπιστη» την κυβέρνηση, και παρατήρησε πως «δυστυχώς έχουμε μια κυβέρνηση η οποία δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, ούτε έχει τη δυνατότητα να τις υλοποιήσει».

«Προσδεθείτε, όχι για εκτόξευση της οικονομίας, όπως έλεγε η κυβέρνηση, αλλά γιατί ξεκινάμε ένα φορολογικό μαραθώνιο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ για τα μέτρα που συζητούνται στη Βουλή.

«Χρειάζεται ένα άλλο μείγμα πολιτικής», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ και δήλωσε πως το κόμμα του ξέρει τι χρειάζεται για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα, ξέρει ποιες μεταρρυθμίσεις απαιτούνται και ξέρει πώς θα τις πραγματοποιήσει.

Όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση στην εξουσία δεν μπορεί να υλοποιήσει ούτε τις μεταρρυθμίσεις που προβλέπονται στα μνημόνια και είναι αναγκαίες, είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε να γίνουν άμεσα εκλογές για να φύγει το συντομότερο δυνατό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σχόλια