Μητσοτάκης: Δεν αξίζει στη ΝΔ ένας πρόεδρος σαν τον Τσίπρα

Μητσοτάκης: Δεν αξίζει στη ΝΔ ένας πρόεδρος σαν τον Τσίπρα

Το όραμα του για την μελλοντική εικόνα της ΜΔ, εξέφρασε σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αγρινίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας πως:

«Θέλω μία Νέα Δημοκρατία που να ανήκει σε όλους τους Νεοδημοκράτες. Αυτή τη Νέα Δημοκρατία φαντάζομαι και αυτή τη Νέα Δημοκρατία μπορούμε να κάνουμε πράξη. Να την ανοίξουμε διάπλατα. Να κάνουμε καταστατικές αλλαγές. Μας αξίζει κάτι καλύτερο και με τη δική σας δύναμη, αυτό το καλύτερο μπορούμε να το έχουμε. Μπορούμε να το έχουμε και στη Νέα Δημοκρατία και στη χώρα»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είπε πως «δεν αξίζει στη ΝΔ ένας πρόεδρος σαν τον Τσίπρα» και ταυτόχρονα άσκησε κριτική στην πολιτική τής κυβέρνησης, μιλώντας για «καταστροφική διακυβέρνηση» .

Aπό την ομιλία του κ. Μητσοτάκη δεν έλειψε και η αναφορά στο όνομα του για το οποίο δήλωσε περήφανος , τονίζοντας «πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δικαιώθηκε και πως η Ελλάδα θα ήταν καλύτερη εάν εφαρμόζονταν αυτά τα οποία έλεγε». Σε αυτό το σημείο τόνισε, ότι «δεν αρκεί το όνομα για να έχει συνέχεια κάποιος στην πολιτική», προσθέτοντας ότι «ο κόσμος με επανεξέλεξε και δεύτερη και τρίτη φορά».Σχόλια