Μητσοτάκης: Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με το 28%

Μητσοτάκης: Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με το 28%

Στον realfm μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής δημόσιων συζητήσεων μεταξύ των υποψηφίων ενώ εκτίμησε ότι ο ίδιος μπορεί να πετύχει διεύρυνση σε στρώματα που δεν ακούν πια τη ΝΔ.

«Ο κόσμος σήμερα δεν υπακούει σε κελεύσματα και όποιος νομίζει ότι ελέγχει μεγάλες μερίδες ψηφοφόρων είναι βαθιά νυχτωμένος», τόνισε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Οι πολίτες έχουν την αυτονομία, έχουν την άποψή τους. Θα έρθουν να ψηφίσουν γι’ αυτόν που θεωρούν καλύτερο για πρόεδρο της ΝΔ και βεβαίως, εμμέσως και γι’ αυτόν που πιστεύουν ότι μπορεί να οδηγήσει το κόμμα σε μία εκλογική νίκη»

Ο βουλευτής της ΝΔ κατέληξε: «Είμαστε κόμμα εξουσίας. Δεν είμαστε κόμμα που συμβιβάζεται με το 28%. Δεν είμαστε κόμμα που εύκολα συμβιβάζεται με την αντιπολίτευση. Θέλουμε να κερδίσουμε τον κ. Τσίπρα στις επόμενες εκλογές, αλλά όχι μόνο για να κερδίσουμε και να έρθουμε στην εξουσία, αλλά κυρίως για να κυβερνήσουμε καλά. Και για να μπορέσουμε να κυβερνήσουμε καλά πρέπει να βάλουμε σε τάξη τα του οίκου μας, διότι οι καλές κυβερνήσεις χτίζονται στην αντιπολίτευση και όχι στην κυβέρνηση».Σχόλια