Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση στήνει νέα διαπλοκή – Ο απαράδεκτος νόμος Παππά θα καταργηθεί

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση στήνει νέα διαπλοκή – Ο απαράδεκτος νόμος Παππά θα καταργηθεί

Σε εκδήλωση της ΝΔ στο Αγρίνιο μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στην κυβέρνηση, τόσο για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, όσο και για τη φορολογία, ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα αξίζει μία καλύτερη κυβέρνηση, την οποία και θα έχει σύντομα, καθώς όπως πρόσθεσε, «η πολιτική αλλαγή δεν είναι μακριά».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ιδεοληπτική και ανίκανη, ενώ την κατηγόρησε ότι κέρδισε τις εκλογές βασισμένη στο ψέμα. Ακόμη, έκανε λόγο για «εξοντωτική υπερφορολόγηση», αλλά και για ραγδαία υποβάθμιση της Δημοκρατίας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι ο «λογαριασμός» της κυβέρνησης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, έρχεται τώρα, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ότι «προσποιείται πως κάνει μεταρρυθμίσεις».

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ, οικονομική προκοπή δεν πρόκειται να δούμε ποτέ» τόνισε σχετικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση στήνει «νέα διαπλοκή», επαναλαμβάνοντας ότι «ο απαράδεκτος νόμος Παππά θα καταργηθεί», ενώ σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη, είπε ότι η ΝΔ είναι «θεσμικό ανάχωμα», επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για εκλογές.Σχόλια