Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να φύγει τώρα

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να φύγει τώρα

Δριμεία κριτική ασκεί για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση: «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ζημιώνει τη χώρα» και «πρέπει να φύγει τώρα» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με έναυσμα το ζήτημα που προέκυψε από το ΔΝΤ και την εν εξελίξει διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση.
«Σήμερα όλοι γνωρίζουμε πού κατέληξε η παράσταση που το Σάββατο ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας» είπε ο κ. Μητσοτάκης, με αφορμή το ζήτημα που δημιουργήθηκε με το ΔΝΤ, σημειώνοντας ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παραμένει και μάλιστα ενισχυμένο στο πρόγραμμα, μαζί και οι πιεστικές, συχνά υπερβολικές, απαιτήσεις του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ν.Δ., η θέση αλλά και η αξιοπιστία της Ελλάδας, δυστυχώς αποδυναμώθηκαν ακόμη περισσότερο,. ενώ νέα πολύ επώδυνα μέτρα έρχονται για όλους τους πολίτες.

Εν συνεχεία, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για φορολογικό σοκ που, όπως είπε, σχεδιάζει η κυβέρνηση, και «στραγγαλίζει την οικονομία, επιδεινώνει δραματικά την κρίση και, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση στο προσφυγικό, οδηγεί τη χώρα σε ασφυξία».

«Στο οριακό σημείο που έχουμε φτάσει, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ: σοβαρότητα, αλήθεια, δουλειά, αποφασιστικότητα, αξιοπιστία και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό», συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει τίποτα από αυτά.

«Ο κ. Τσίπρας είναι αδιόρθωτος. Ζημιώνει τη χώρα. Κανείς δεν ελπίζει τίποτα από αυτόν. Για αυτό πρέπει να φύγει τώρα» κατέληξε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Σχόλια