Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα βγει κερδισμένη από τις εσωκομματικές εκλογές – Καθησυχαστικός αναφορικά με τον κίνδυνο διάσπασης του κόμματος

Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα βγει κερδισμένη από τις εσωκομματικές εκλογές – Καθησυχαστικός αναφορικά με τον κίνδυνο διάσπασης του κόμματος

Ότι η Νέα Δημοκρατία θα βγει κερδισμένη από τις εσωκομματικές εκλογές, εκτίμησε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του στην Κρήτη.

Αναλυτικότερα, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε καθησυχαστικός αναφορικά με τον κίνδυνο διάσπασης της ΝΔ, τονίζοντας ότι οι εκλογές αποτελούν «γιορτή» της Δημοκρατίας, ενώ υπογράμμισε ότι «όσοι περισσότεροι ψηφίσουν, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η νομιμοποίηση του νέου αρχηγού», και απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να συμμετάσχουν στις διαδικασίες.

«Η ΝΔ είναι ένα κόμμα το οποίο παραδοσιακά ήταν κοντά στην επιχειρηματικότητα», διεμήνυσε ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια, προσθέτοντας ότι «πρέπει να ξαναχτίσει δεσμούς με το υγιές κομμάτι του επιχειρείν και αυτό αποτελεί για μένα πρώτη πολιτική προτεραιότητα».

Ακόμη, ο βουλευτής της ΝΔ έκανε αναφορά και στην επίθεση εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι έδωσαν την ευκαιρία σε ακραία στοιχεία να εκδηλώνονται με τόσο βίαιο τρόπο.

«Υπάρχουν πολλές ευθύνες όχι μόνο στον υπουργό Παιδείας, για την απαράδεκτη δήλωση την οποία έκανε, αλλά και σε όλους αυτούς που επί πολλά χρόνια λοιδορούσαν και πυροβολούσαν το πολιτικό σύστημα και τον κοινοβουλευτισμό», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρος έστρεψε τα βέλη του στην κυβέρνηση, αναφέροντας ότι «τα προβλήματα διογκώνονται σε τέτοιο βαθμό, που δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν».Σχόλια