Μητσοτάκης: Ημέρα ντροπής για το κοινοβούλιο & την πατρίδα η χθεσινή

Μητσοτάκης: Ημέρα ντροπής για το κοινοβούλιο & την πατρίδα η χθεσινή

Στο ζήτημα της οικονομίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας τη χθεσινή ημέρα «ημέρα ντροπής για το κοινοβούλιο και την πατρίδα», καθώς «η πλειοψηφία που αποτελείται από τους 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αποφάσισε ένα πακέτο πολύ σκληρών μέτρων που οδηγούν τη χώρα σε διαρκή ύφεση και αδιέξοδα».

Μιλώντας σε εκδήλωση του τομέα κοινωνικής αλληλεγγύης του κόμματος ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αυτή η πολιτική στραγγαλίζει την οικονομία και φτωχοποιεί τους πολίτες, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επενδύει σε έναν ακήρυχτο ταξικό πόλεμο.

«Η διάλυση της μεσαίας τάξης καταστρέφει κάθε ελπίδα ανθρώπινης ζωής και για τους πιο αδύναμους. Θα αυξηθούν οι συνάνθρωποί μας που θα περιέλθουν σε αδυναμία να ανταποκριθούν και στα στοιχειώδη της ανθρώπινης διαβίωσης», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμα που επεξεργάζεται η Νέα Δημοκρατία στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι θα περιλαμβάνονται πολιτικές καταπολέμησης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, ολοκληρωμένη εφαρμογή της πολιτικής του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και προώθηση ενεργητικών προνοιακών πολιτικών.

«Προτείνουμε στους Έλληνες τη Συμφωνία της Αλήθειας», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι η κοινωνική αλληλεγγύη βρίσκεται πάνω από κόμματα και πολιτικές πεποιθήσεις.Σχόλια