Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας να αποσύρει αμέσως το σχέδιό του για το ασφαλιστικό»

Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας να αποσύρει αμέσως το σχέδιό του για το ασφαλιστικό»

Να αποσυρθεί αμέσως το σχέδιο για το ασφαλιστικό ζήτησε σήμερα, με δήλωσή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε πως είναι φανερό σε όλους ότι η κοινωνία είναι απέναντι στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό καθώς πλήττεται η οικονομία και η ίδια η υπόσταση πολλών επαγγελματικών κλάδων χωρίς να λύνεται το πρόβλημα.
Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη:

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να αποσύρει αμέσως το σχέδιό του, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση και να υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος από την αρχή με τους κοινωνικούς φορείς». Αυτή τη δήλωση έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και τις μεγάλες κοινωνικές αντιδράσεις.

Οπως σημείωσε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι φανερό σε όλους, ότι η κοινωνία, είναι απέναντι στην πρόταση της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό» προσθέτοντας ότι «πλήττεται η οικονομία, πλήττεται η ίδια η υπόσταση πολλών επαγγελματικών κλάδων, χωρίς να λύνεται το πρόβλημα».

Νωρίτερα, στο briefing των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος ‘Ολγα Γεροβασίλη τόνισε ότι το ασφαλιστικό είναι ακόμα ύπο διαπραγμάτευση.

Όπως τόνισε:

Με το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης. Περίπου σε 4 εβδομάδες, θα έχουμε νομοσχέδιο και θα είναι προαπαιτούμενο για την 1η αξιολόγηση.Σχόλια