Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός είναι εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε

Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός είναι εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε

Ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα τα οποία ο ίδιος δημιούργησε, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Ελευσίνα όπου βρέθηκε, εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καταφεύγει σε μία τεχνητή πόλωση, σε ένα ψεύτικο διχασμό, καθώς και σε μία ακραία ρητορική, η οποία δεν νομίζω ότι ταιριάζει στο επίπεδο του πολιτικού διαλόγου το οποίο περιμένουν οι πολίτες», είπε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης, και πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία διάθεση να τον ακολουθήσει «στον ολισθηρό κατήφορο τον οποίο έχει διαλέξει».

«Σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς, κέντρου και αριστεράς, αλλά διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού και ψέματος. Οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια. Εμείς αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε» ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, χρέος του ίδιου αλλά και της Νέας Δημοκρατίας είναι «να ενώσουμε τους Έλληνες και να προτάξουμε ένα συνολικό σχέδιο εξόδου από την κρίση». «Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με μεθοδικότητα, με συνέπεια και με προσήλωση στον τελικό στόχο», συνέχισε.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε ότι στο πλαίσιο του σχεδίου που ετοιμάζει το κόμμα για την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, περιοχές όπως η Ελευσίνα, θα βρεθούν στο επίκεντρο των αναπτυξιακών δράσεων.

«Διότι, μόνο με την προσέλκυση σημαντικών επενδύσεων και την εκμετάλλευση του αναξιοποίητου εργατικού δυναμικού της περιοχής, μπορούμε να προσβλέπουμε, όχι μόνο σε ανάπτυξη, αλλά και σε σημαντική αποκλιμάκωση της ανεργίας», κατέληξε.


Σχόλια