Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας προστατεύει τους πολιτικούς του πελάτες

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας προστατεύει τους πολιτικούς του πελάτες

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση και με το τελευταίο πολυνομοσχέδιο.

«Ο κ. Τσίπρας δεν προστατεύει τους αδύνατους αλλά αυτούς που αντιλαμβάνεται ως πολιτικούς του αντιπάλους»
δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ξεκαθάρισε, δε, ότι «εγώ δεν θα συμμετάσχω στο παιχνίδι του ταξικού διχασμού που υιοθετεί ο Κυρίτσης και το σύστημα Μαξίμου».

«Ο κύριος Τσίπρας είναι αναξιόπιστος. Οδήγησε τη χώρα στον γκρεμό και συνεχίζει σε μια πολιτική που δεν πιστεύει. Είναι εγκλωβισμένος σε μια πολιτική που δεν βγάζει πουθενά. Η συμφωνία είναι κακή γιατί ο κ. Τσίπρας τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα» συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας για την πολιτικό δρόμο που μπορεί και θέλει να ακολουθήσει η ΝΔ, τόνισε ότι«χρειαζόμαστε συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες. Είναι αδύνατον για μια οικονομία να παράγει πλεονάσματα 3,5% για πολλά χρόνια. Εμείς θα τους πείσουμε για λίγο χαμηλότερα πλεονάσματα, αυτό δηλαδή που δεν μπορεί να κάνει ο κ. Τσίπρας γιατί είναι αναξιόπιστος».

«Υπάρχει και άλλος δρόμος. Μπορούμε να πετύχουμε τους ίδιους στόχους περιορίζοντας δαπάνες και αποφεύγοντας τις αυξήσεις φόρων. Δεν πρόκειται να συμμετέχουμε στο παιχνίδι του ταξικού διχασμού που παίζει ο κ. Τσίπρας. Χρέος μου είναι να ενώσω όχι να διχάσω».

Εξήγησε, δε, ότι «πέρυσι το καλοκαίρι ψηφίσαμε δημοσιονομικούς στόχους για να μείνει η χώρα στην Ευρώπη όχι το μείγμα πολιτικής του κ. Τσίπρα». Σχόλια