Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είστε η πιο επιβλαβής κυβέρνηση της μεταπολίτευσης

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είστε η πιο επιβλαβής κυβέρνηση της μεταπολίτευσης

«Είστε η πιο επιβλαβής κυβέρνηση στην ιστορία της μεταπολιτευτικής περιόδου της Ελλάδας. Φτάσατε τη χώρα κοντά στην έξοδο από την ευρωζώνη, κλείσατε τις τράπεζες και οργανώσατε πολιτική φιέστα» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτό δεν είναι πρόσκληση σε διάλογο, είναι πρόκληση».

«Όταν τάζατε τη 13η σύνταξη δεν ξέρατε για τη μη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού;» ρώτησε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το ασφαλιστικό.

«Η κοινωνία σας γυρίζει την πλάτη, είτε φοράει γραβάτα είτε όχι. Αναρωτηθήκατε γιατί οι αγρότες δεν έρχονται να μιλήσουν μαζί σας. Μήπως πρέπει εσείς να πάτε να μιλήσετε μαζί τους κ. Τσίπρα;» ρώτησε τον πρωθυπουργό.

«Δημιουργείτε συνταξιούχους δύο ταχυτήτων, το σχέδιο σας πολεμά την παραγωγική Ελλάδα» συνέχισε ο κ.Μητσοτάκης εκτιμώντας πως «το σχέδιο οδηγεί σε πόλεμο γενεών, είναι πρόχειρο και μη κοστολογημένο, είναι ένα αποσπασματικό μπάλωμα».

Από τα «πυρά» Μητσοτάκη δεν ξέφυγαν και οι διορισμοί.

«Η κοινωνία δεν πρόκειται να σφίξει άλλο το ζωνάρι για να χρηματοδοτήσει τη διόγκωση του κομματικού κράτους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σας καλώ σε διάλογο εξπρές για να πάρετε πίσω τις αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους. Δώσατε αυξήσεις χωρίς σύστημα αξιολόγησης, κυρίως σε αυτούς που υπηρετούν στα κομματικά σας γραφεία. Υπάρχουν στρεβλώσεις στο μισθολόγιο στους δημοσίους υπαλλήλους. Τον αντέχετε αυτόν τον διάλογο; Η φοβάστε αντιδράσεις από φίλους και συγγενείς;»Σχόλια