Μητσοτάκης: Ξεβολεύω το χθες των λίγων αλλά δυναμώνω το μέλλον πολλών

Μητσοτάκης: Ξεβολεύω το χθες των λίγων αλλά δυναμώνω το μέλλον πολλών

«Όπως έκανα την έκπληξη και μπήκα στον δεύτερο γύρο, έτσι θα κάνω και τώρα την έκπληξη και θα κερδίσω», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ.Μητσοτάκης, μιλώντας στο mega ανέφερε, «Όπως έκανα την έκπληξη και μπήκα στον δεύτερο γύρο, έτσι θα κάνω και τώρα την έκπληξη και θα κερδίσω» στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου. Είμαι απολύτως πεπεισμένος για αυτό», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στη συνέντευξη του, επίσης υποψηφίου προέδρου για την προεδρία της ΝΔ,  Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη Realnews, ο κ.Μητσοτάκης δήλωσε: «Μου κάνει εντύπωση που τα ακούω αυτά από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μου κάνει εντύπωση που τα ακούω και τώρα. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, αν θέλουμε πραγματικά να πούμε ότι πάμε στη «νέα εποχή», είναι αυτή η πρακτική να ανακαλύπτουμε και να ασκούμε κριτική εκ των υστέρων. Ο κ.Μεϊμαράκης ήταν πρόεδρος της Βουλής, ψήφισε όλες τις παρεμβάσεις, ούτε είχε εκφράσει καμία δημόσια, ούτε κατ’ιδίαν κριτική».Σχόλια