Μοναχή το έσκασε από το μοναστήρι με νεαρό υδραυλικό που ερωτεύτηκε!

Μοναχή το έσκασε από το μοναστήρι με νεαρό υδραυλικό που ερωτεύτηκε!

Ο νεαρός μάστορας που βρέθηκε στο Μοναστήρι για να κάνει κάποιες εργασίες κατέληξε να ασχολείται με τα υδραυλικά μοναχής…

Μέρες είχαν προβλήματα τα υδραυλικά στο συγκεκριμένο Μοναστήρι και αποφάσισαν να καλέσουν τον μάστορα που είχαν για χρόνια για να κάνει την επισκευή. Εκείνος λόγω φόρτου εργασίας έστειλε έναν υπάλληλό του για να ελέγξει την βλάβη και να καταγράψει τα υλικά που θα χρειαζόταν για την επισκευή.

Η 42χρονη μοναχή είχε αναλάβει κάποιες αρμοδιότητες, μια και όπως λένε οι πληροφορίες του Alldaynews.gr ήταν πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο Μοναστήρι. Έτσι ο μάστορας υδραυλικός συνάντησε την μοναχή για να του δείξει που είχαν τις διαρροές.

Με την πρώτη ματιά ένιωσαν μια περίεργη έλξη ο ένας για τον άλλον. Τότε αντί όμως να του δείξει που είχαν διαρροή του έδειξε άλλα.

Μέσα σε λίγα λεπτά κατάλαβαν οτι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον!

Έτσι το εσκασαν και οι δύο απο το Μοναστήρι και εδώ και τρεις ημέρες έχουν γίνει άφαντοι. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Alldaynews.gr από κάτοικο της περιοχής, όλοι προσπαθούν να καλύψουν το γεγονός για να μην γίνει σκάνδαλο.Σχόλια