Μόνο… selfie δεν άφησε στους αστυνομικούς γκαφατζής διαρρήκτης στην Πιερία

Μόνο… selfie δεν άφησε στους αστυνομικούς γκαφατζής διαρρήκτης στην Πιερία

Χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα, καθώς φαίνεται, άγνωστος δράσης οργάνωσε διάρρηξη ψαροταβέρνας στην Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας και πλέον… διεκδικεί το βραβείο του πιο… γκαφατζή διαρρήκτη όλων των εποχών, καθώς, μεταξύ άλλων, άφησε στη διάθεση των Αρχών πεντακάθαρες εικόνες του!

Αναλυτικότερα, ο δράστης που διέρρηξε το κατάστημα, δεν πρόσεξε ότι υπήρχαν κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν το ακάλυπτο πρόσωπό του.

Αρχικά, προσπάθησε να λύσει τις νάιλον τέντες που περιέβαλαν το κατάστημα, αλλά όταν είδε πως δεν μπορούσε, πήρε από τα στρωμένα τραπέζια ένα μαχαίρι και έσκισε μια από αυτές.

Στη συνέχεια, μπήκε στο εσωτερικό και σήκωσε την ταμειακή μηχανή χωρίς καν να ανοίξει το συρτάρι για να δει αν είχε μέσα χρήματα. Όμως, ξέχασε να βγάλει το… καλώδιο και η μηχανή του έφυγε από τα χέρια και διαλύθηκε πέφτοντας στο δάπεδο!

Φαίνεται, μάλιστα, ότι ο εισβολέας τρομοκρατήθηκε από τον κρότο και το έβαλε στα πόδια χωρίς καν να προσπαθήσει να αρπάξει το περιεχόμενό της!

Τελικά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης, έχοντας καθαρές εικόνες από τον… ατζαμή διαρρήκτη, διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του.Σχόλια