Μουλόπουλος: Δεν ήμουν παρών σε συνάντηση με Ψυχάρη- Μπόμπολα

Μουλόπουλος: Δεν ήμουν παρών σε συνάντηση με Ψυχάρη- Μπόμπολα

«Δεν ήμουν παρών σε τριμερή συνάντηση», δήλωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος στην ΕΡΤ, απαντώντας στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συνάντησή του με τον πρόεδρο του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη, Σταύρου Ψυχάρη, προκειμένου να συζητήσουν για τα σχέδια και το μέλλον του ΔΟΛ.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Αυγής: «Δεν ήμουν παρών σε τριμερή συνάντηση. Δεν υπήρξε τριμερής συνάντηση» και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επιθυμεί να τον εμπλέξει στην επιχείρηση διάσωσης του ομίλου.

«Αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, θα πρέπει να βγαίνουμε να δίνουμε αναφορά ποιον πάμε να δούμε. Αύριο θα στείλω επιστολή στον κ. Κικίλια να του πω ότι θα πάω στον οδοντίατρο», ανέφερε με ειρωνικό ύφος ο Βασίλης Μουλόπουλος.

«Αν έκανα μια τέτοια συνάντηση θα την έκανα αλλιώς. Ο κ. Ψυχάρης και ο κ. Μπόμπολας ξέρουν πως μπορούν να γίνουν αυτές οι συναντήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο κ. Μουλόπουλος δήλωσε ότι εάν του είχε ζητηθεί από την κυβέρνηση να μεσολαβήσει προκειμένου να βρεθεί λύση για τον ΔΟΛ, θα το έκανε. «Είναι ένα μαγαζί στο οποίο ξεκίνησα πριν από 35 χρόνια και τέλειωσα εκεί την καριέρα μου. Αν πω ότι δεν το πονάω, θα πω ψέματα. Θα ήταν κακό κατά τη ΝΔ να διασωθούν θέσεις 500 – 600 ατόμων;», σημείωσε.



Σχόλια