Mπορεί η κακής ποιότητας διατροφή να αυξήσει το ρίσκο για κατάθλιψη;

Mπορεί η κακής ποιότητας διατροφή να αυξήσει το ρίσκο για κατάθλιψη;

Πληθώρα ερευνών δείχνει ότι η κατάθλιψη και η διατροφή μπορεί να συνδέονται.
Φαίνεται πως άτομα που η διατροφή τους ήταν κακής ποιότητας – συχνή κατανάλωση επεξεργασμένων τροφών, γλυκών, τηγανητών, και αλκοόλ – ήταν πιο πιθανό να δηλώσουν συμπτώματα κατάθλιψης, σύμφωνα με τη Katherine Zeratsky,…

Διαβάστε περισσότερα στο : HealthReportaz.gr



Σχόλια