«Μπουρλότο» έβαλε η Λάουρα στο Survivor! «Ναι, συνεννοήθηκα με τον Κοκκινάκη». Απόλυτη δικαίωση Σπαλιάρα

«Μπουρλότο» έβαλε η Λάουρα στο Survivor! «Ναι, συνεννοήθηκα με τον Κοκκινάκη». Απόλυτη δικαίωση Σπαλιάρα

«Φωτιά στα μπατζάκια» των εκατομμυρίων τηλεθεατών του Survivor έβαλε η Λάουρα με τη δήλωσή της, η οποία θα κάνει κόσμο να σοκαριστεί, κάποιους άλλους να αναθεωρήσουν και κάποιους πιο υποψιασμένους να νιώσουν δικαιωμένοι.

Εδώ και εβδομάδες η μισή Ελλάδα συζητούσε για ποιο λόγο Κοκκινάκης και Λάουρα να ψηφίσουν ο ένας τον άλλο κι αν αυτή η πράξη ήταν συνεννοημένη, με τους πιο ειδικούς να κατανοούν τη στρατηγική τους και τους πιο αφελείς να προσπαθούν να καταλάβουν τα κριτήρια της επιλογής τους.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, βέβαια, στην εκπομπή που μεταδόθηκε στις 15/5 τα έκανε όλα «λιανά». Σε μία προσπάθειά του να απολογηθεί για την πονεμένη του μέση και την αποχώρησή του από τα αθλήματα είπε στο Συμβούλιο πως όλα είναι θέμα στρατηγικής, όπως ο τρόπος με τον οποίο ψήφισε πρόσφατα ο Κοκκινάκης. Τα αίματα άναψαν σε αυτό το σημείο με τους «Διάσημους» να διαψεύδουν, αλλά ήρθε η Λάουρα μέσα στη… χαριτωμενιά της να δικαιώσει τον Σπαλιάρα, όλους εκείνους που είχαν καταλάβει τη στρατηγική των δύο «Μαχητών» και φυσικά να «αδειάσει» αρκετούς συμμετέχοντες…

Θαυμάστε τη Λάουρα Νάργες και τις αποκαλύψεις της σχετικά με τις ψηφοφορίες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:Σχόλια