Ανατριχιαστικό μυστήριο με δεκάδες σκελετούς σε πλοία… φαντάσματα στην Ιαπωνία (videos+photos)

Ανατριχιαστικό μυστήριο με δεκάδες σκελετούς σε πλοία… φαντάσματα στην Ιαπωνία (videos+photos)

Ένα τρομακτικό πέπλο μυστηρίου έχει σκεπάσει τα ανατριχιαστικά ευρήματα της ιαπωνικής ακτοφυλακής στα παράλια της χώρας, το τελευταίο δίμηνο.

Και αυτό γιατί εντοπίστηκαν είκοσι πτώματα, τα περισσότερα από τα οποία σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης, καθώς έχουν μείνει μόνο οι σκελετοί, αλλά και 11 πλοία που είχαν χαθεί από τα ραντάρ!

Οι αρμόδιες Αρχές μάλιστα δεν μπορούν να δώσουν καμία λογική εξήγηση πώς βρέθηκαν εκεί τα ξύλινα σκάφη, αλλά και το τι ακριβώς συνέβη στους επιβαίνοντες, δίνοντας τροφή για συνωμοσιολογικές θεωρίες.

ploia fantasmata

Τα μόνα μάλιστα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους για να ξετυλίξουν το κουβάρι του μυστηρίου είναι ότι όλα τα πλοία προέρχονται από τη Βόρεια Κορέα (σε ένα από αυτά βρέθηκε κομμάτι υφάσματος από τη σημαία της χώρας, ενώ σε άλλο υπάρχει χαραγμένο το «Λαϊκός Στρατός της Κορέας»), όπως επίσης και ότι τα τέσσερα από αυτά ξεβράστηκαν στις αρχές Νοεμβρίου, για να ακολουθήσουν τα άλλα επτά.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά τα σκάφη είναι από τη Βόρεια Κορέα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο CNN ο John Nilsson-Wright, επικεφαλής του ασιατικού προγράμματος του ινστιτούτου Chatham House.

Το τελευταίο δε πλοίο, μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν τρία πτώματα, βρέθηκε την περασμένη Κυριακή (29/11), ανοιχτά του λιμανιού Fukui, περίπου 250 μίλια βόρεια του Τόκιο.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, ακόμα και τα έμπειρα μέλη των ομάδων διάσωσης σοκαρίστηκαν από το θέαμα των λειψάνων που βρήκαν μέσα σε αυτό.

Παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για ψαράδες ή πολίτες που προσπάθησαν να… γλιτώσουν από τον Κιμ Γιονγκ-ουν, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι τα αλιευτικά σκάφη της Β. Κορέας είναι… πρωτόγονα σε σχέση με αυτά της Δύσης, αφού όχι μόνο δεν έχουν ραντάρ, αλλά μανουβράρουν με δυσκολία…ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια