Ν. Αφρική: 21 σακούλες με γυναικεία γεννητικά όργανα στον καταψύκτη 58χρονου Δανού (φωτό)

Ν. Αφρική: 21 σακούλες με γυναικεία γεννητικά όργανα στον καταψύκτη 58χρονου Δανού (φωτό)

Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα αποκομμένων γυναικείων γεννητικών οργάνων βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Νότιας Αφρικής όταν εισέβαλαν στο σπίτι ενός μεσήλικα στην πόλη Bloemfontein του κεντρικού Free State, και μετά από σχετική καταγγελία γυναίκας η οποία είχε πέσει θύμα του αλλά κατάφερε να ξεφύγει.

Επρόκειτο για έναν 58χρονο Δανό, ιδιοκτήτη καταστήματος πώλησης όπλων, σε καταψύκτη του οποίου βρέθηκαν συνολικά 21 πλαστικές σακούλες με κομμάτια από τα επίμαχα σημεία γυναικών, τα οποία όμως, μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί σε πόσα συνολικά θύματα ανήκαν.

1412248085812_wps_21_Magnotta_001_jpg

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, στο σπίτι του δράστη ο οποίος και συνελήφθη κατά την έφοδο, βρέθηκαν επίσης αναισθητικά σπρέι καθώς και χειρουργικά εργαλεία, με τα οποία προφανώς προέβαινε στις φρικιαστικές του πράξεις.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο 58χρονος Δανός διώκεται μόνο για τη σεξουαλική επίθεση που πραγματοποίησε στη γυναίκα που τον κατήγγειλε, καθώς ως τώρα δεν έχει αποδειχθεί αν τα ανθρώπινα μέλη που διατηρούσε σπίτι του προέρχονταν από γυναίκες τις οποίες είχε δολοφονήσει ο ίδιος ή αν είχαν αποσπαστεί από πτώματα.

Πηγή: Ιndependent

 

 

 Σχόλια