Ν.Φίλης: Άλλο οι «Αγανακτισμένοι» – Υποκινούμενη κινητοποίηση απο τη ΝΔ το κίνημα «Παραιτηθείτε»

Ν.Φίλης: Άλλο οι «Αγανακτισμένοι» – Υποκινούμενη κινητοποίηση απο τη ΝΔ το κίνημα «Παραιτηθείτε»

Αρνητικός σε κάθε συσχέτιση του αναφορικά με  τους «Αγανακτισμένους» παρουσιάστηκε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Το κίνημα των ‘Αγανακτισμένων’ δεν ήταν κομματικά υποκινούμενη κινητοποίηση, ήταν πανευρωπαϊκό κίνημα που συγκλόνισε την Ευρώπη, ήταν λαϊκό κίνημα» σημείωσε, αρνούμενος ότι στις κινητοποιήσεις αυτές είχαν στηθεί ικριώματα. «Αυτά τα βλέπατε εσείς» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν είναι αναγκαίο να κάνουμε τέτοιους συμψηφισμούς, άλλο αυτό, κι άλλο μια κομματικά υποκινούμενη εκδήλωση υπό την ήχο κατσαρόλας ή γραβάτας» δήλωσε.
«Μεθαύριο οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να διαδηλώσουν με ό,τι συνθήματα θέλουν και εμείς έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε τα συνθήματα» σημείωσε, και υποστήριξε ότι «μιλάνε για Γυάρο και εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνηση, ο (ευρωβουλευτής της ΝΔ) κ. Φορτσάκης είπε ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες έχουν απόψεις εκτός Συντάγματος δεν το είπα εγώ» παρατήρησε με αφορμή και την αναφορά του για «διαδήλωση στα όρια της συνταγματικός ανοχής». Απεδείχθη επισήμως ότι στη διαδήλωση είναι η ΝΔ (…) σύρεται ο Μητσοτάκης από τους ακροδεξιούς» πρόσθεσε ο υπουργός. «Άλλο ανοχή, άλλο ενοχή άλλο εκτροπή».

Τέλος, ο υπουργός δήλωσε ότι υπάρχει ανακούφιση στη κοινή γνώμη έπειτα από το κλείσιμο της αξιολόγησης επαναλαμβάνοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι κυβέρνηση τετραετίας.
«Μόνο ένας στους τρεις Έλληνες, λόγω κομματικής προσήλωσης αν θέλετε, θέλει να γίνουν εκλογές» δήλωσε, τονίζοντας ότι οι «Παραιτηθείτε» δεν εναρμονίζονται με τις προθέσεις των πολιτών.

Διαβάστε επίσης:

Ν. Φίλης: Δεν κάνω δώρο στον κ. Μητσοτάκη την παραίτησή μου

 

 Σχόλια