Ν. Φίλης: «Πολιτικά προκύπτει θέμα, όταν μια κυβέρνηση δεν έχει 120 βουλευτές»

93 2

«Όταν μια κυβέρνηση δεν έχει 120 βουλευτές νομικά δεν προκύπτει θέμα, πολιτικά προκύπτει θέμα» τόνισε σε σημερινές του δηλώσεις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

«Έχουμε μπροστά μας να ξάνουμε πολύ μαλλί, έκλεισε η συμφωνία για τη χρηματοδοτική γέφυρα, δεύτερον έχουμε το δάνειο για τη χρηματοδότηση από τον ESM που θα τελειώσει 15 – 20 Αυγούστου, δεν έχει τελειώσει η προσπάθεια να βάλουμε τη χώρα σε τροχιά σταθερότητας και ασφάλειας» πρόσθεσε το πρωί στον ΣΚΑΪ ο κ. Φίλης αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το κρίσιμο νομοθετικό έργο και μετά να δρομολογηθούν πολιτικές εξελίξεις από τον πρωθυπουργό.

«Το ΠΡΟ-ΠΟ με τις ημερομηνίες (για εκλογές) δεν βοήθα τα συμφέροντα του πολίτη» σημείωσε ο κ. Φίλης και πρόσθεσε ότι «υπάρχει ανάγκη λαϊκής νομιμοποίησης».

«Η σταθερότητα της χώρας είναι συνυφασμένη με τη σταθερότητα της κυβέρνησης. Δεν συγκυβερνούμε με την αντιπολίτευση, δεν θα παραιτηθούμε του δικαιώματος και της εντολής του λαού να κυβερνήσουμε» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.Join the Conversation

2 comments

 1. ΜΑΥΡΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Απάντηση

  …απορώ ρε Φίλη έχεις φάει το ξύλο της αρκούδας στα κανάλια…πως δεν έχεις κάνει μπαμ

 2. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Απάντηση

  Ακούσαμε για 30 δις ζημιές
  κι όλοι από τα σύννεφα έχουμε πέσει
  κι αυτός ο ξεγάνωτος ντενεκές
  φοβάται μήπως η κυβέρνηση πέσει!