Ν. Τόσκας: Παρά τις «Κασσάνδρες» που έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε, εμείς προχωράμε

Ν. Τόσκας: Παρά τις «Κασσάνδρες» που έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε, εμείς προχωράμε

«Η κυβέρνηση με πατριωτική αντίληψη, με αποφασιστικότητα και σχέδιο αντιμετωπίζει τα προβλήματα και προχωράει. Παρά τις «Κασσάνδρες» που έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε, δεν θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα, εμείς προχωράμε», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας μετά το πέρας της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων «Ελευθέρια Αλεξανδρούπολη 2016».

Ο κ. Τόσκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεισφορά όλων των δυνάμεων της χώρας και του ελληνικού λαού στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και στη μετάβαση σε μια πιο παραγωγική και αναπτυξιακή φάση.

«Όλες οι δυνάμεις αυτής της χώρας, του ελληνικού λαού συνεισφέρουν, βοηθάει όλος ο κόσμος. Εδώ σ? αυτή την ακριτική περιοχή, την πολύπαθη αυτή περιοχή με τα πολλά προβλήματα, ενεργοποιούνται όλες οι δυνάμεις και πιστεύουμε ότι στην επόμενη φάση η οποία αρχίζει, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και τα κύρια προβλήματα αυτού του τόπου μετά την πολύχρονη κρίση και να προχωρήσουμε σε μια άλλη φάση πιο παραγωγική και αναπτυξιακή».

Ερωτηθείς για τα επεισόδια της 8ης Μαΐου στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, τα χαρακτήρισε κατακριτέα, σημειώνοντας: «Εμείς εξετάσαμε, πήραμε μέτρα και από εκεί και πέρα προχωράμε βλέποντας τη συνολική αντίληψη των θεμάτων ασφάλειας σ? αυτή τη χώρα που νομίζω ότι έχει κριθεί απ? όλο τον κόσμο και παρά τα προβλήματα νομίζω ότι προχωράμε σε σωστή κατεύθυνση».

Της παρέλασης προηγήθηκε κατάθεση στεφάνων από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τους βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Δημήτρη Ρίζο, Ν.Δ. Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη, Ενωσης Κεντρώων Θεσσαλονίκης, Γιάννη Σαρίδη καθώς και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της στρατιωτικής ηγεσίας.Σχόλια