ΝΔ: Αβεβαιότητα & ανησυχία δημιουργούν οι δηλώσεις Τσίπρα

ΝΔ: Αβεβαιότητα & ανησυχία δημιουργούν οι δηλώσεις Τσίπρα

Ότι δημιουργεί σύγχυση, αβεβαιότητα και ανησυχία, κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις δηλώσεις του στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

«Ο κ. Τσίπρας παίζει και πάλι με τη φωτιά. Μιλά για “παρεμβάσεις ενάντια στην προοπτική επιτυχίας του ελληνικού προγράμματος”, που “στόχο έχουν τη διαίρεση της Ευρώπης”. Μιλά για κινδύνους που ξεκινούν από την αποτυχία του ελληνικού προγράμματος και φτάνουν στη διαίρεση της Ευρώπης. Με όσα υπαινίσσεται δείχνει πως κάτι σοβαρό συμβαίνει και κάτι προετοιμάζει» σημειώνει η ΝΔ, ενώ καλεί τον πρωθυπουργό «να δώσει άμεσα καθαρές και υπεύθυνες εξηγήσεις».

«Η χώρα δεν αντέχει άλλο πείραμα Τσίπρα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Τσίπρας, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γάλλο πρόεδρο, μεταξύ άλλων κάλεσε τους πάντες να κατανοήσουν ότι «η Ελλάδα υπέγραψε συμφωνία που πρέπει να τηρήσει, όχι σύμφωνο παράδοσης της κυριαρχίας της και διάλυσης της κοινωνικής συνοχής». Είναι «άλλο πράγμα να τηρούμε τις υποχρεώσεις μας και άλλο να θεωρούν κάποιοι ότι η Ελλάδα δεν είναι ισότιμος εταίρος, αλλά κατάδικος που εκτίει κάποια ποινή», πρόσθεσε.Σχόλια