ΝΔ: Δώστε στη δημοσιότητα τις τραπεζικές κινήσεις των τελευταίων ημερών των στελεχών της κυβέρνησης

ΝΔ: Δώστε στη δημοσιότητα τις τραπεζικές κινήσεις των τελευταίων ημερών των στελεχών της κυβέρνησης

Την αποκάλυψη των κινήσεων των τραπεζικών λογαριασμών στελεχών της κυβέρνησης, που ενδέχεται να έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό, ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν 14 βουλευτές της ΝΔ από τον πρωθυπουργό, με πρωτοβουλία του Μάξιμου Χαρακόπουλου.

«Επειδή, τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται από ανάλογες πράξεις, είναι εύλογο οι πολίτες να αναμένουν από το σύνολο των βουλευτών και των υπουργών της συγκυβέρνησης που στηρίζουν το δημοψήφισμα και διαβεβαιώνουν ότι στη χώρα δε θα συμβεί ‘’ατύχημα’’ και δε θα εξέλθει από την ευρωζώνη, να μην έχουν προχωρήσει -ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες ημέρες- σε μεταφορά καταθέσεων σε τράπεζες του εξωτερικού. Περιττό είναι να αναφέρουμε ότι εφόσον έχουν συμβεί τέτοιες πράξεις πρόκειται για σκάνδαλο με πολιτικές και όχι μόνον προεκτάσεις!», αναφέρουν στο ερώτημά τους.

Οι 14 βουλευτές συνδέουν το ερώτημά τους με την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος αλλά και τις «συνθήκες πανικού» που αυτό δημιούργησε στους καταθέτες και το φόβο για «υιοθέτηση εθνικού νομίσματος», ενώ επικαλούνται ομιλίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το ελληνικό ζήτημα, και λένε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται τελικά να βγει εκτός ευρώ και ευρωζώνης.Σχόλια