Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο Δρίτσας

Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο Δρίτσας

Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης μπήκε ο Θοδωρής Δρίτσας λόγω των δηλώσεων που προέβη σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού στο Πειραιά από την Cosco, με την κυβέρνηση να αντικρούει την κατά μέτωπο επίθεση που δέχεται σήμερα από νωρίς το πρωί.

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε η ΝΔ κατά της κυβέρνησης λόγω των δηλώσεων του Κ. Δρίτσα που αφορά την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά.

«Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε και τελικά υπέγραψε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, έστω και καθυστερημένα, συνεχίζοντας την πολιτική των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας», σχολίασε σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

«Πρόκειται πλέον για μια Κυβέρνηση φαρσοκωμωδία που διαλύει τη χώρα. Φύγετε».

Από την μεριά της η κυβέρνηση δεν άργησε να απαντήσει στα σχόλια της ΝΔ, κάνοντας λόγο για θεατρινισμό .

«»Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας» δεν είναι η συμφωνία για το λιμάνι και μάλιστα με τους συγκεκριμένους όρους. Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν με την Siemens», αναφέρει η απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Θα συνιστούσαμε περισσότερη αυτοσυγκράτηση και λιγότερο θεατρινισμό στο γραφείο τύπου της ΝΔ, που εχθές είχε κατεβάσει ρολά, λόγω των αποκαλύψεων για την λίστα Λαγκάρντ και τους συγγενείς του πρώην προέδρου του κόμματος», προσθέτει η ίδια ανακοίνωση.

Ποτάμι : Θέατρο παραλόγου οι δηλώσεις για ΟΛΠ, να παραιτηθεί

«Οι δηλώσεις Δρίτσα είναι άλλη μια πράξη στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο κ. Δρίτσας είναι υπουργός. Με αυτά που λέει θέτει σε αμφισβήτηση κεντρικές αποφάσεις και υπονομεύει και τη διαπραγματευτική θέση της χώρας ενόψει αξιολόγησης. Ή πρέπει να εγκαταλείψει την καρέκλα του ή πρέπει ο κ. Τσίπρας να του πει να την εγκαταλείψει».

ΠΑΣΟΚ: Τσίρκο Δρίτσα και ο Τσίπρας θεατής, έλεος πια!

Επίθεση κατά Τσίπρα και Δρίτσα εξαπέλυσε σήμερα το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας για την πώληση του ΟΛΠ.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η παράσταση του τσίρκου της κυβέρνησης Σύριζα συνεχίζεται…

Σήμερα είχαμε πρωινή παράσταση με νούμερο Θεόδωρου Δρίτσα.

Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να απολαμβάνει το θέαμα ως θεατής.

Όμως αυτό που πραγματικά ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί είναι η χώρα, η οικονομία, η κοινωνία.

Αφού, αποδεδειγμένα πια, δεν μπορούν να σοβαρευτούν, ας κατεβάσουν την κακόγουστη παράσταση,

Έλεος πια!».

 

 

 Σχόλια