ΝΔ για πλειστηριασμούς: Η κυβέρνηση υπόσχεται σήμερα για να ξεχάσει τη Δευτέρα

ΝΔ για πλειστηριασμούς: Η κυβέρνηση υπόσχεται σήμερα για να ξεχάσει τη Δευτέρα

Ανακοίνωση αναφορικά με τη νομοθετική ρύθμιση που υποσχέθηκε η κυβέρνηση σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας από οφειλές προς το Δημόσιο εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία σημειώνει μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με το αδιέξοδο των πλειστηριασμών που η ίδια δημιούργησε και «υπόσχεται σήμερα για να ξεχάσει τη Δευτέρα».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βρίσκεται αντιμέτωπη με το αδιέξοδο των πλειστηριασμών που η ίδια δημιούργησε.

Για οφειλές ακόμη και για 500 ευρώ προς το Δημόσιο, νοικοκυριά και επιχειρήσεις απειλούνται, πρώτη φορά, να χάσουν τα ακίνητά τους!

Και η Κυβέρνηση τι κάνει;

Μια ημέρα πριν το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – προφανώς για να περιορίσει τις εσωκομματικές αντιδράσεις – υπόσχεται ότι «θα» φέρει νομοθετική ρύθμιση για να προστατέψει την πρώτη κατοικία από οφειλές προς το Δημόσιο…

Το «υπόσχεται» σήμερα για να το ξεχάσει τη Δευτέρα…

Αντίθετα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στη Δ.Ε.Θ. τη Συμφωνία Αλήθειας και τον οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση. Μέρος τους είναι η μείωση του ιδιωτικού χρέους.

Στο πλαίσιο αυτό, περιλαμβάνεται και η πρόταση μας για «πάγωμα» των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για οφειλές προς το Δημόσιο μέχρι το τέλος του 2017.

Η Νέα Δημοκρατία θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές του προγράμματός της για τη μείωση του ιδιωτικού χρέους τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως άλλωστε κάναμε για την Παιδεία και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Υπεύθυνα και αξιόπιστα».Σχόλια