ΝΔ: Η κυβέρνηση παραμένει παγιδευμένη στο ψέμα και φέρνει τη χώρα κοντά στο ατύχημα

ΝΔ: Η κυβέρνηση παραμένει παγιδευμένη στο ψέμα και φέρνει τη χώρα κοντά στο ατύχημα

Ότι η κυβέρνηση άρχισε σιγά – σιγά να λέει την αλήθεια, όμως παραμένει παγιδευμένη στα ψέματα που είπε ως τώρα και φέρνει τη χώρα κοντά στο ατύχημα, αναφέρει σε σημερινή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας τις δημόσιες τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης.

«Πριν λίγες μέρες κορυφαίος Υπουργός της Κυβέρνησης ομολόγησε δημόσια ότι η πρόταση της κυβέρνησής του προς τους δανειστές είναι πολύ πιο επώδυνη από το περιβόητο ήδη email Χαρδούβελη που υπέβαλε η προηγούμενη κυβέρνηση για να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Καραγκούνης.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Καραγκούνη:

«Πριν λίγες μέρες κορυφαίος Υπουργός της Κυβέρνησης ομολόγησε δημόσια ότι η πρόταση της κυβέρνησής του προς τους δανειστές είναι πολύ πιο επώδυνη από το περιβόητο ήδη email Χαρδούβελη που υπέβαλε η προηγούμενη κυβέρνηση για να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια.

Σήμερα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ομολόγησε ότι ο Πρωθυπουργός του πρέπει να βγει και να πει δημόσια ότι πηγαίνει τη χώρα σε νέο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα. Τρίτος Υπουργός τους κατήγγειλε σήμερα ότι η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και οι αναρχικοί συνεργάζονται για να καταργήσουν την έννομη τάξη.

Άρχισαν, σιγά-σιγά, να λένε την αλήθεια.. Όμως παραμένουν παγιδευμένοι στα ψέματα που είπαν ως τώρα. Και φέρνουν τη χώρα κοντά στο ατύχημα».Σχόλια