ΝΔ κατά Χριστοδουλοπούλου: Προκαλεί με τις δηλώσεις και την άγνοιά της

ΝΔ κατά Χριστοδουλοπούλου: Προκαλεί με τις δηλώσεις και την άγνοιά της

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στην Τασία Χριστοδουλοπούλου μετά τις νέες δηλώσεις της σύμφωνα με τις οποίες οι Έλληνες στα νησιά έχουν πλουτίσει από τους μετανάστες.

Αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς η κα Τασία Χριστοδουλοπούλου που επί επτά μήνες απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις της και την άγνοια της.

Προκαλεί γιατί με τους ισχυρισμούς της περί εκμετάλλευσης των πλούσιων Σύρων προσφύγων προσβάλλει συλλήβδην τους Έλληνες και ειδικά τους νησιώτες. Και η άποψη της είναι διπλά εξοργιστική καθώς όλοι γνωρίζουν ότι αυτοί οι νησιώτες που η πρώην υπουργός χλευάζει δίνουν ουσιαστικά μόνοι τους τη μάχη για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Και τη δίνουν μόνοι τους, γιατί η κα Χριστοδουλοπούλου και οι σύντροφοι της αποδείχθηκαν παντελώς ανίκανοι να οργανώσουν τις κρατικές υπηρεσίες και να δημιουργήσουν τις στοιχειώδεις κρατικές δομές.

Δυστυχώς, η πρώην υπουργός με τη χθεσινή της εμφάνιση υπέπεσε και σε ένα ακόμη ολίσθημα. Φρόντισε να αμνηστεύσει την Τουρκία ισχυριζόμενη ότι συνεργάζεται απόλυτα με τις ελληνικές αρχές και συμβάλλει έμπρακτα στον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών!

Δυστυχώς, από όλα αυτά αποδεικνύεται ότι η στάση του κ. Τσίπρα και των υπουργών του στο μεταναστευτικό ήταν και συνεχίζει να είναι παντελώς ανεύθυνη και εγκληματική». Σχόλια