ΝΔ: Κίνημα βουλευτών για αποχή ή καταψήφιση του μνημονίου

ΝΔ: Κίνημα βουλευτών για αποχή ή καταψήφιση του μνημονίου

Έντονος προβληματισμός εκφράζεται από βουλευτές της ΝΔ για την ψήφιση του μνημονίου. H Άννα Καραμανλή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι βαθύτατα προβληματισμένη για το εάν θα πρέπει να ψηφίσω. Μία καλή λύση είναι και η αποχή».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, τόνισε ακόμη: «Δεν μου αρέσει να με δουλεύουν. Δεν μπορεί να στηρίζεις μία κυβέρνηση της Αριστεράς, να μην ακούς ένα ευχαριστώ κι από πάνω σου κουνάν το δάχτυλο».

«Το ότι ψήφισα τα προαπαιτούμενα δεν σημαίνει ότι θα ψηφίζω ό,τι φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ» συμπλήρωσε.

Η ίδια τόνισε πως περιμένει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, «να ακουστούν όλες οι απόψεις και με επιχειρήματα να συναποφασίσουμε».

Νωρίτερα σήμερα στην αποκάλυψη ότι σειρά βουλευτών της ΝΔ ετοιμάζονται να μην ψηφίσουν το νέο μνημόνιο, προχώρησε ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Κυριαζίδης.

«Δεν αφορά μόνο εμένα υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές που σκεφτόμαστε να μην ψηφίσουμε τι συμφωνία, θα το συζητήσουμε στην κοινοβουλευτική ομάδα» δήλωσε στο Mega.

«Άλλο η συμφωνία, άλλο τα προαπαιτούμενα μέτρα… δεν ξέρω αν θα τα ψηφίσουμε. Υπάρχει και η αποχή είναι ένα μέτρο… Τι θα είμαστε παρακολουθήματα, αποτύπωμα του ΣΥΡΙΖΑ;».

Σημειώνεται ότι χθες ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε σε αποχή της ΝΔ από την ψηφοφορία.Σχόλια