ΝΔ: Νέες προσλήψεις στην ΕΡΤ των 2500 εργαζομένων για την ενίσχυση της προπαγάνδας

ΝΔ: Νέες προσλήψεις στην ΕΡΤ των 2500 εργαζομένων για την ενίσχυση της προπαγάνδας

Σε προσπάθεια ενίσχυσης της προπαγάνδας «μιας καταρρέουσας Κυβέρνησης» αποδίδει η Νέα Δημοκρατία την απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ – και του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά – να προχωρήσει σε επιπλέον προσλήψεις

Η αξιωματική αντιπολίτευση επαναλαμβάνει τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση του ειδικού τέλους της ΕΡΤ στο μισό.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη 55 συμβασιούχων (20 δημοσιογράφων και 35 άλλων ειδικοτήτων). Στην ΕΡΤ των 2.500 εργαζoμένων η διοίκησή της και ο υπουργός – καναλάρχης κ. Παππάς που θα υπογράψει την απόφαση κρίνουν ότι χρειάζονται επιπλέον προσλήψεις. Προφανώς για την ενίσχυση της προπαγάνδας μιας καταρρέουσας Κυβέρνησης!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Η εξέλιξη αυτή, τονίζει η ΝΔ, δικαιώνει πλήρως την πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση στο μισό του ειδικού τέλους της ΕΡΤ που πληρώνουν οι πολίτες, αυξάνοντας έτσι το διαθέσιμο εισόδημα των φορολογουμένων.

«Η ΕΡΤ θα πρέπει να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ως ένας ελκυστικός, ανταγωνιστικός σταθμός και όχι ως κυβερνητικό όργανο προπαγάνδας» επισημαίνει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Δεσμευόμαστε στους Έλληνες πολίτες ότι μια από τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η μείωση του ειδικού τέλους και η αποκατάσταση της πολυφωνίας και του πλουραλισμού στην δημόσια τηλεόραση».

 Σχόλια