ΝΔ: Ο Δραγασάκης ανέδειξε άλλο ένα ψέμα του Τσίπρα

ΝΔ: Ο Δραγασάκης ανέδειξε άλλο ένα ψέμα του Τσίπρα

«Ο κ. Δραγασάκης ανέδειξε άλλο ένα από τα ψέματα του κ. Τσίπρα» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για το χρέος.

«Την περασμένη Κυριακή ο κ. Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση για τη ρύθμιση του χρέους, υποστήριζε ότι “είμαστε πιο κοντά από ποτέ” και πρόσθετε ότι “δεν μπορεί να περιμένει άλλο μια χώρα, που έχει κάνει τόσο σκληρή προσαρμογή”. Σήμερα, ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας σε Επιτροπή της Βουλής, υποστήριξε ότι “ακόμα και να έχουμε πολύ ευνοϊκά πράγματα, μιλάμε για μια εξ ορισμού διαδικασία, που πάει πέρα από το 2018”. Και πρόσθεσε: “Παράλληλα οι διαδικασίες μπορεί να είναι μακροχρόνιες, δηλαδή, δεν είναι βέβαιο ότι θα τελειώσει γρήγορα το θέμα του χρέους”» υπογραμμίζει η ΝΔ.

«Για τη Νέα Δημοκρατία η βιωσιμότητα του χρέους, μετά τα εγκληματικά λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι ένας εθνικός στόχος. Εθνικός στόχος που αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπηρετήσει, καθώς δεν διαθέτει την αξιοπιστία που απαιτεί μια τέτοια διαπραγμάτευση», επισημαίνει τέλος η ΝΔ.Σχόλια