ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας εκφώνησε τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας εκφώνησε τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού στη Βουλή, για το θέμα της τροπολογίας για τις offshore, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας ότι ο κ. Τσίπρας εκφώνησε «τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ» και προσθέτοντας ότι το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα απεβίωσε «με την διάταξη – πλυντήριο στην υπόθεση “offshore ΣΥΡΙΖΑ».

«Δόλια έφεραν και συνειδητά ψήφισαν διάταξη που επέτρεπε σε Υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε να συμμετέχουν σε offshore εταιρείες, είτε να αθωωθούν οριστικά για τυχόν παράνομη συμμετοχή τους», αναφέρει η ΝΔ.

Ακόμη, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «κάτω από την γενική κατακραυγή, προσπαθούν να δραπετεύσουν, ψηφίζοντας σήμερα το ακραία αντίθετο από εκείνο που είχαν ψηφίσει πριν από λίγες μόνο μέρες. Ψηφίζοντας μια τροπολογία καταφανώς αντισυνταγματική και πρακτικώς ανεφάρμοστη».

Τέλος η ΝΔ θέτει το ερώτημα: «Πότε είχαν δίκιο; Τότε ή τώρα; Μία είναι η αλήθεια: Πιάστηκαν με την offshore… στην πλάτη. Είναι έκθετοι. Τους έχουν πια καταλάβει όλοι. Η φάρσα της εξαπάτησης τελείωσε».Σχόλια