ΝΔ: Πέντε θεματικές προσυνεδριακές συνδιασκέψεις προτείνει ο Τζιτζικώστας

ΝΔ: Πέντε θεματικές προσυνεδριακές συνδιασκέψεις προτείνει ο Τζιτζικώστας

Προσυνεδριακό διάλογο με πέντε θεματικές ενότητες, πρότεινε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ χαιρέτισε την τοποθέτηση του πρόεδρου της ΝΔ, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, περί ανοιχτής διαδικασίας.

Όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας, «πρέπει να διευκολυνθούν όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας να εκφράσουν τη βούλησή τους, όπως ακριβώς προβλέπει το καταστατικό μας».

«Η νέα συλλογικότητα, που υποστηρίζουμε, είναι πηγή δύναμης και το πρώτο σοβαρό μήνυμα που περιμένει να δει η ελληνική κοινωνία από ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα. Όπως δηλαδή πρέπει να είναι η Νέα Δημοκρατία», συνεχίζει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολούθως, προτείνει την διεξαγωγή πέντε θεματικών συνδιασκέψεων, στις οποίες θα κληθούν να τοποθετηθούν όλοι οι υποψήφιοι «επειδή όλα τα μέλη, τα στελέχη και φυσικά οι βουλευτές του κόμματος πρέπει να γνωρίζουν τις θέσεις, τις προτάσεις, τον τρόπο υλοποίησης αυτών και το όραμα για την Παράταξή μας αλλά και τη χώρα».

Σαν ενδεικτικά βασικά θέματα, ο κ. Τζιτζικώστας προτείνει:

– την Οικονομία και την Επιχειρηματικότητα,

– την Κοινωνική Συνοχή,

– τους Νέους και την Ανεργία,

– τους Θεσμούς που πρέπει να έχει η Ελλάδα του 21ου αιώνα και

– τους νέους ρόλους που πρέπει να αποκτήσει η βάση της Νέας Δημοκρατίας στη λειτουργία του κόμματος.

«Μόνο με εξαντλητικό και δομημένο διάλογο καθώς και ουσιαστική συμμετοχή της κοινωνίας θα μπορέσει η Νέα Δημοκρατία να αλλάξει σελίδα και να ξαναγίνει ελκυστική στους πολίτες», καταλήγει ο κ. Τζιτζικώστας.Σχόλια