ΝΔ: Σε κλίμα ενότητας οδήγησε η συνάντηση των «τεσσάρων»

ΝΔ: Σε κλίμα ενότητας οδήγησε η συνάντηση των «τεσσάρων»

Σε κλίμα ενότητας οδήγησε, όπως όλα δείχνουν, η συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Αναλυτικότερα και όπως αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας, «Αντίπαλος μας είναι μόνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου».

Όπως εξηγούν, συναντήθηκαν εν όψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου και στέλνουν «ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του καταστατικού».

Νωρίτερα, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε ότι η συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων διεξήχθη σε καλό κλίμα, με τη χθεσινή μέρα να αποτελεί παρελθόν. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συνέχιση διαδικασίας με βάση το καταστατικό.

«Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα ενότητας, η ΝΔ προχωράει μπροστά ενωμένη», είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 22 Νοεμβρίου και η συμμετοχή για όλους τους ψηφοφόρους θα είναι 3 ευρώ.

Σημειώνεται ότι πριν τη συνάντηση, είχε γίνει γνωστό ότι ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη επιστρέφει στην ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που προχωράει ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας πως είναι αυτονόητο ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ.Σχόλια