ΝΔ σε Τσακαλώτο: Αποκλειστικά υπεύθυνος για τα σκληρά μέτρα ο πρωθυπουργός

ΝΔ σε Τσακαλώτο: Αποκλειστικά υπεύθυνος για τα σκληρά μέτρα ο πρωθυπουργός

«Εθνική γραμμή για τη χώρα είναι να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», σημειώνει η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της, απαντώντας στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, πως «αρνήθηκε να δεσμευτεί ότι συντάσσεται στην εθνική γραμμή που υποστηρίζει ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε παράλογες απαιτήσεις από το ΔΝΤ».

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρωθυπουργός «είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα σκληρά μέτρα που έχει ήδη συμφωνήσει».

«Ας ενημερώσει και τον υπουργό Οικονομικών του, που κάνει τάχα πως δεν γνωρίζει», συμπληρώνει η ΝΔ.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη ότι ο κ. Μητσοτάκης χθες, στη Βουλή, ανέφερε 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων, χωρίς κανένα δημοσιονομικό κόστος και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες.

«Αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση, από ανικανότητα και ιδεοληψία δεν προχωρά τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Και οι οποίες θα έπρεπε να είχαν γίνει, χωρίς να τις επιβάλλει κάνεις, γιατί φέρνουν επενδύσεις, δουλειές και ανάπτυξη στη χώρα», συμπληρώνεται.

Σχόλια