Νέα αποκάλυψη: Και άλλη επιβάτιδα επέβαινε στο ταχύπλοο της Αίγινας- Δεν την είχε αναφέρει ο 77χρονος

Νέα αποκάλυψη: Και άλλη επιβάτιδα επέβαινε στο ταχύπλοο της Αίγινας- Δεν την είχε αναφέρει ο 77χρονος

«Οσοι επέβαιναν στο ταχύπλοο θα έπρεπε να σπεύσουν σε βοήθεια βλέποντας ανθρώπους στη θάλασσα. Το ίδιο ισχύει και για όσους ρυμούλκησαν το πλοίο και συνέδραμαν τη διαφυγή με δύο διαφορετικά φουσκωτά. Υπάρχει ένα βοηθητικό σκάφος (σ.σ.: Tender), το οποίο φέρεται ότι ανήκει σε γυναίκα, μάλλον από την Ο Σπύρος ΒλάσσηςΟυρουγουάη, και χρησιμοποιήθηκε κι αυτό στη διαφυγή» είπε στην «Espresso» ο κ. Σπύρος Βλάσσης,  ένας εκ των εκπροσώπων της οικογένειας των θυμάτων της Αίγινας.

Στο θρίλερ της Αίγινας προστέθηκε και μια κατάθεση-φωτιά, που αφορά την ύπαρξη  άλλης επιβάτιδος στο σκάφος! Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η άγνωστη γυναίκα φέρεται ότι επέβαινε στο «Ντουέντε» και φυγαδεύτηκε μετά τη σύγκρουση των σκαφών με τους υπόλοιπους επιβαίνοντες. «Αυτό είναι πράγματι στοιχείο της δικογραφίας. Κατάθεση, όχι φήμες ή απλή μαρτυρία. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που ζητήσαμε θα ρίξει φως σε ζητήματα όπως αυτό» τόνισε ο κ. Βλάσσης.

Σημειώνεται ότι στην προανακριτική κατάθεσή του ο 77χρονος είχε πει ότι στο σκάφος τη στιγμή του εμβολισμού ήταν μόνο αυτός και άλλοι τρεις φίλοι του, τους οποίους κατονόμασε, ενώ εκείνοι είπαν ότι οδηγούσε ο κατηγορούμενος.Σχόλια