Νέα διακοπή στην δικη Λαυρεντιαδη

Νέα διακοπή στην δικη Λαυρεντιαδη

Αναβολή για τις 19 Σεπτεμβρίου πήρε η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης Λαυρεντιάδη και 6 ακόμα ατόμων για τα θαλασσοδάνεια στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας .

Μάλιστα ο υπόδικος επιχειρηματίας και για το σκάνδαλο της Proton Bank, δεν παραβρέθηκε σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αλλά προτίμησε να εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους του. Συνολικά στο δικαστήριο παραβρέθηκαν οι πέντε από τους επτά συνολικά κατηγορούμενους.

Στο δικαστήριο ήταν παρόντες οι 5 εκ των 7 κατηγορουμένων, με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να εκπροσωπείται από τους δικηγόρους του Νίκο Κωνσταντόπουλο και Χαράλαμπο Λυκούδη χωρίς να εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα. Ήδη από την αρχή της διαδικασίας υπήρχαν αιτήματα αναβολής λόγω κωλύματος των συνηγόρων 2 εκ των κατηγορουμένων, ενώ τελικά το δικαστήριο αποφάσισε την διακοπή της δίκης για 19 Σεπτεμβρίου.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι ο Λαυρεντιάδης ανέθεσε τον Μάιο του 2012 σε έναν από τους εμπλεκόμενους, έναν 49χρονο, να εκτελέσει το «συμβόλαιο θανάτου», έναντι τιμήματος 50.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα : Στο εδώλιο ο επιχειρηματίας Λ. Λαυρεντιάδης για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ΑνδρεαδάκηΣχόλια