Νέα επίθεση ΛΑΕ στον ΣΥΡΙΖΑ

Νέα επίθεση ΛΑΕ στον ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη κριτική έχει ξεσπάσει προς την κυβέρνηση με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα περί παρουσίας Τούρκων παρατηρητών σε ελληνικά νησιά, ως μέρος των διμερών επαφών Ελλάδας -Τουρκίας στη Σμύρνη και της γενικότερης συμφωνίας Ευρώπης -Τουρκίας. Η Λαϊκή Ενότητα αντιδρά και εκείνη με τη σειρά της εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

Η ανακοίνωση της ΛΑΕ:

«Η ελληνική κυβέρνηση με τη δίκη της «βούλα και σφραγίδα» εκχωρεί στο σημερινό τουρκικό καθεστώς το γενικό πρόσταγμα να ερμηνεύει κατά το δοκούν την συνολική ροή των προσφύγων και οικονομικών μεταναστών προς τα ελληνικά νησιά.

Η κυβέρνηση Ερντογάν που συνεχίζει να εξοπλίζει, να χρηματοδοτεί και να στηρίζει τις ακραίες φονταμενταλιστικές οργανώσεις στη Συρία, που πνίγει με τη βία κάθε δημοκρατική φωνή στη χώρα, που καταδιώκει τις κουρδικές οργανώσεις, που αμφισβητεί σε κάθε ευκαιρία τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, ζήτησε και πήρε από την ΕΕ «πιστοποιητικό δημοκρατικών φρονημάτων».

Η νέομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μαζί με το παλιό μνημονιακό μπλοκ «ακροβατούν» σε επικίνδυνες ατραπούς, έχοντας συμφωνήσει στην απαράδεκτη παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Είναι η ώρα τα αλληλέγγυα, αντιιμπεριαλιστικά και αντιπολεμικά κινήματα να ορθώσουν τον δικό τους ανίκητο ανθρώπινο «φράκτη».

Η ΛΑΕ θα βρεθεί μαζί με το λαό σε ένα νέο ελπιδοφόρο δρόμο μεγάλων ανατροπών και ελπίδας», τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

 Σχόλια