Νέα επίθεση Μεϊμαράκη στην κυβέρνηση: Όσον αφορά στις κοινές περιπολίες που σκέπτεται η κυβέρνηση…να το ξεχάσει

Νέα επίθεση Μεϊμαράκη στην κυβέρνηση: Όσον αφορά στις κοινές περιπολίες που σκέπτεται η κυβέρνηση…να το ξεχάσει

«Από εδώ, από την Έδεσσα, θέλω να στείλω σαν μήνυμα προς όλους και προς την κυβέρνηση: Τα εθνικά μας δίκαια, παρόλη την κρίση, εμείς θα τα υπερασπιστούμε», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης της Έδεσσας.

Ο κ. Μειμαράκης δείχνοντας πως η ΝΔ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί άλλο με τα δεδομένα που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, διεμήνυσε πως δεν πρόκειται να το βάλει κάτω , και αυτό θα πρέπει λίγο πολύ να κατανοηθεί από την πλευρά του πρωθυπουργού.

Επιπλέον ξεκαθάρισε πως : «Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Και να το καταλάβει καλά αυτό η κυβέρνηση.Όλοι εκείνοι που θα πάρουν το μήνυμα και στο θέμα των Σκοπίων και στο θέμα των εθνικών ζητημάτων με τα θαλάσσια ύδατα με την Τουρκία», συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει η κυβέρνηση να καταλάβει ότι, ως προς το πρώτο, ως προς τα Σκόπια η ομόφωνη απόφαση της Βουλής που μας οδήγησε στην απόφαση του Βουκουρεστίου ισχύει και μας δεσμεύει. Και η Νέα Δημοκρατία δεν μπαίνει σε κανένα τέτοιο διάλογο.

Ακόμη ένα θέμα που έθιξε ο Βαγγέλης Μειμαράκης ήταν οι  κοινές περιπολίες που σκέπτεται η κυβέρνηση να έχει μαζί με τους Τούρκους στα θαλάσσια ύδατα, λέγοντας σε αυστηρό τόνο ότι αυτό η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να το ξεχάσει.

 

Σχόλια