Νέα φρίκη του ISIS: Πέταξαν τρεις άνδρες από ψηλό κτίριο επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι (Φωτογραφίες)

Νέα φρίκη του ISIS: Πέταξαν τρεις άνδρες από ψηλό κτίριο επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι (Φωτογραφίες)

Σε μια ακόμη πράξη έσχατης βαρβαρότητας προχώρησαν μέλη του ISIS στη Μοσούλη του Ιράκ, δολοφονώντας τρεις άνδρες οι οποίοι, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο της Σαρία, βρέθηκαν «ένοχοι για το έγκλημα της ομοφυλοφιλίας».

Κατά τα όσα υποτίθεται πως προβλέπει ο συγκεκριμένος «θρησκευτικός» κώδικας των τζιχαντιστών, οι άτυχοι άνθρωποι με δεμένα τα μάτια ρίχτηκαν στο πλακόστρωτο του πεζοδρομίου από το πιο ψηλό κτίριο της περιοχής και συγκεκριμένα από ύψος 30 μέτρων.
FRI

Η υπηρεσία προπαγάνδας του ISIS έστειλε φωτογραφικό υλικό με το οποίο πιστοποιείται το τριπλό έγκλημα στις οποίες μάλιστα φαίνεται και όχλος αποτελούμενος από εκατοντάδες άτομα με μεγάλες πέτρες στα χέρια έτοιμοι να λιθοβολήσουν τον μελλοθάνατο, στην απίθανη εκείνη περίπτωση που καταφέρει να επιζήσει από την πτώση.
575x366xisis-building-gay-575x366.jpg.pagespeed.ic.5tWTgCQ9WPUghQbIHvkl Φρικιαστική λεπτομέρεια πως, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ανάλογες δολοφονικές πράξεις τους εναντίον ομοφυλοφίλων, αυτή τη φορά οι μελλοθάνατοι δεν αναγκάστηκαν να πηδήξουν μόνοι τους στο κενό αλλά ευθυγραμμίστηκαν με το κεφάλι προς τα κάτω, έτσι ώστε να μην υπάρξει και η ελάχιστη πιθανότητα επιβίωσης μετά την πρόσκρουση τους στο έδαφος.

adQD

Το ereportaz επέλεξε να δημοσιεύσει μόνο όσες φωτογραφίες είναι απαραίτητες για τη δημοσιογραφική τεκμηρίωση του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Σχόλια