Νέα κολεξιόν Rolls-Royce Down για άνοιξη/καλοκαίρι 2017

Νέα κολεξιόν Rolls-Royce Down για άνοιξη/καλοκαίρι 2017

Η Rolls-Royce παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν για την άνοιξη/καλοκαίρι 2017, με λεπτομέρειες σε έντονους χρωματισμούς, συνδυασμένες με το κλασικό λευκό, εμπνευσμένες από τον χώρο της μόδας. 

Υπό την καθοδήγηση του Υπεύθυνου Σχεδιασμού Giles Taylor, μια ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών επέλεξαν διάφορα υφάσματα, αξεσουάρ και δέρματα υψηλής ποιότητας για να τα συνδυάζουν και να δημιουργήσουν τις Rolls-Royce Dawn – Inspired by Fashion. Εξωτερικά οι νέα αυτές εκδόσεις του κάμπριο μοντέλου διακρίνονται από το λευκό χρώμα Andalucian White του αμαξώματος, συνδυασμένες με τρεις διαφορετικές αποχρώσεις οροφής: Mugello Red, Cobalto Blue ή Mandarin.

Λεπτομέρειες σε αυτές τις αποχρώσεις συναντώνται και στο υπερπολυτελές εσωτερικό, όπως είναι στο τιμόνι, καθίσματα και πάνελ των θυρών, μαζί με τα λευκά και μαύρα δέρματα που ντύνουν κάθε επιφάνεια στην τετραθέσια καμπίνα. Παράλληλα οι επενδύσεις αλουμινίου στο ταμπλό και στην κονσόλα ενισχύουν περεταίρω τη μοναδική εικόνα του θαλάμου των επιβατών.

Η μήκους 5.285 χλστ. Rolls-Royce Down εφοδιάζεται με V12 μηχανικό σύνολο 6.6 λτ. ισχύος 571 ίππων και 780 Nm ροπής, ζυγίζει 2.635 κιλά και επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα.


ΠΗΓΗ : autogreeknews.gr


Σχόλια