Νέα «προφητεία» Λεβέντη: Προβλέπω ότι…

Νέα «προφητεία» Λεβέντη: Προβλέπω ότι…

«Δεν θα κλείσετε τα κανάλια. Η ΕΡΤ θα κλείσει. Αυτήν την πρόβλεψη κάνω: δεν θα προλάβετε να κλείσετε τα κανάλια, αλλά η ΕΡΤ θα ξανακλείσει», εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των αγροτών είπε ότι «δεν είναι σωστό ο καθένας για να κερδίσει τα δικά του να έχει αντικοινωνική συμπεριφορά». Όμως, συνέχισε, ο ΣΥΡΙΖΑ επέχαιρε για τις κινητοποιήσεις των αγροτών. «Στους αγρότες πρέπει να σκύψει διαφορετικά η κυβέρνηση και τα κόμματα, να συσχετίσει τις τιμές διάθεσης με το κόστος παραγωγής», πρότεινε.

Για τα κανάλια ο κ. Λεβέντης είπε ότι πρέπει να υποχρεωθούν να πληρώνουν ένα εκατ. το χρόνο, και, αν δεν το κάνουν, να τα κλείνουν. «Λέτε είναι διαπλεκόμενοι. Εσείς τι θα φέρετε; Αγίους; Άμα ήταν διαπλεκόμενοι, γιατί είστε στα κανάλια τους; Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι στόχους έχετε», σημείωσε προειδοποιώντας ότι θα είναι αρνητικό «αν μάθουν στην Ευρώπη ότι στην Ελλάδα κλείνουν κανάλια που λειτουργούν 30 χρόνια».Σχόλια