Νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Κορωπί- Τι λένε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές για τη δολοφονία

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Κορωπί- Τι λένε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές για τη δολοφονία

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το έγκλημα στο Κορωπί. Η ιστορία αποκαλύπτεται από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές με την 26χρονη φόνισσα να αποκαλύπτει τι προηγήθηκε πριν σφάξει τη γυναίκα του 41χρονου συντρόφου της. Ο 41χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας δηλώνει μετανιωμένος από την πλευρά του, με την αδερφή του να του επιρρίπτει ευθύνες για τα όσα έγιναν.

«Έχω μετανιώσει. Για τα παιδιά μου. Γιατί είναι κρίμα, είναι 4 παιδάκια. Πώς θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά; Εγώ συντηρούσα και τις δύο οικογένειες. Τι να πω στα παιδιά μου; Εκείνη την ώρα που πήραμε τη μαμά από κάτω και τη βάλαμε στο αυτοκίνητο και την πήγαμε στο κέντρο υγείας και ψυχορραγούσε στα χέρια μου, μαζί ήταν τα παιδιά μου. Ζήλευε τη γυναίκα μου πολύ γιατί ήταν κυρία και της έλεγα (της γυναίκας μου) «πρόσεχε και φύγε μακριά, πρόσεχε και φύγε μακριά». Ήθελα να φύγω αλλά φοβόμουν, φοβόμουν πάρα πολύ. Απειλούσε να μου σκοτώσει τα παιδιά και φοβόμουν πάρα πολύ. Στο παρελθόν υπάρχουν επεισόδια πολλά που έχει κάνει αυτή η κοπέλα. Με κυνηγούσε μέσα στο συνεργείο, φώναζε, έβριζε, έχανα την πελατεία μου, είχε ρίξει ένα μπουκάλι με οινόπνευμα πάνω μου, μου έβαλε φωτιά να με κάψει», δήλωσε ο 41χρονος κατηγορούμενος.

«Εγώ ήμουν στο συνεργείο, δούλευα, την ώρα που φώναξαν τα παιδιά μου «βοήθεια, βοήθεια». Έβαλα στο αυτοκίνητο όπισθεν και πήγα στο σπίτι. Δεν ήξερα όμως ότι την είχε μαχαιρώσει. Νόμιζα ότι χτυπηθήκανε και ότι κάπου χτύπησε η γυναίκα μου. Και μόλις μου λέει το μεγάλο μου το παιδί «μπαμπά την έσφαξε τη μαμά», τρελάθηκα. Δεν το πίστευα ότι θα πήγαινε με μαχαίρι. Της έλεγα «τι θες;» και μου έλεγε «να μου πάρεις ένα αυτοκίνητο όπως έχει πάρει στη γυναίκα σου και να μου φτιάξεις και εμένα ένα σπίτι». Και της έλεγα: «Εντάξει αλλά δεν έχω λεφτά τώρα». Τα πράγματά της τα είχα πάρει όλα. Είχα πληρώσει έπιπλα, της είχα πάρει ψυγεία, κουζίνες, ηλεκτρικά, τα πάντα για να νοικιάσει σπίτι, δεν την άφησα έτσι», συμπλήρωσε. «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: «Αλήτη, δολοφόνοι, τι είναι αυτό που κάνατε»; Πήγα να τον φοβερίσω για να καταλάβει τι έκανε γιατί για εμένα αυτός ήταν ο φταίχτης», δήλωσε στον εισαγγελέα ξεσπώντας σε κλάματα ο 41χρονος.

Στην κάμερα του Alpha μίλησε και η αδερφή του 41χρονου δράστη. «Τέσσερα παιδιά ορφανά και ειλικρινά τα λυπάμαι και τα 4 παιδιά. Αλλά περισσότερο λυπάμαι τα παιδιά που η μαμά τους είναι στο χώμα. Είδαν τη μάνα τους να τη μαχαιρώνει η φόνισσα. Έζησαν κάτι που δεν θα το ξεπεράσουν σε όλη τους τη ζωή. «Μίλησε άσχημα η φόνισσα στη νύφη μου. Είχε ένα μαχαίρι στο αυτοκίνητο. Τη μαχαίρωσε 5 φορές ενώ ο αδερφός μου βρισκόταν στο συνεργείο, σε απόσταση 15 μέτρων. Τα παιδιά ήταν μπροστά και υπήρχε και το ένα παιδί της φόνισσας στο αυτοκίνητο». Μιλώντας για τον αδερφό της, περιέγραψε τις στιγμές που ακολούθησαν του φονικού. «Πάω να πάρω εκδίκηση. Θα καθαρίσω όλο το σόι της φόνισσας», αποκάλυψε πως της είπε ο 41χρονος. «Βγήκα στο μπαλκόνι, κρατούσε την καραμπίνα. Το μυαλό του ήταν θολωμένο. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Μου είπε «τον σκότωσα, τον χτύπησα και πάω να καθαρίσω και τη μάνα της». Είχε την καραμπίνα και την έβαζε στο στόμα του. Μου έλεγε «θα σκοτωθώ, θα πάω να βρω τη γυναίκα μου». Μόλις είδε τα περιπολικά έφυγε. Είπα στον αδερφό μου ότι φταίει και πως αν αγαπούσε τη γυνάικα του να μην έμπλεκε με τη φόνισσα. Υπάρχει και ένα ακόμα παιδί με τρίτη γυναίκα».

Στον 41χρονο επέρριψε ευθύνες για το συμβάν η αδερφή του, λέγοντας πως δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ στη ζωή τους τα ανίψια της. «Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση». «Υπήρχαν και μηνύσεις. Η φόνισσα ήταν πολύ νευρικός χαρακτήρας. Έπαιρνε πολλές φορές τηλέφωνο τη νύφη μου και την προκαλούσε. Ο αδερφός μου δεν έχει καταλάβει πως το κακό ξεκίνησε από τότε που δημιούργησε εξωσυζυγικές σχέσεις ή ότι δεν ήταν ξεκάθαρος απέναντι στις δύο γυναίκες».

Η 26χρονη φόνισσα περιέγραψε τις στιγμές που οδήγησαν στο άγριο έγκλημα. «Μου είπε «σου αρέσει να πη… εμένα και μετά εσένα;». Εγώ της είπα «τώρα σε πείραξε που γα… εμένα, 16χρόνια σε κεράτωνε» και εκείνη με άρπαξε από τα μαλλιά, με πέταξε κάτω χτυπώντας και βρίζοντάς με παράλληλα. Έπειτα εγώ σηκώθηκα και ενώ εκείνη πήγαινε προς το σπίτι, θυμήθηκα το μαχαίρι που είχα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Αφού το πήρα από εκεί, κρατώντας το με το δεξί μου χέρι, πάνω στον θυμό όρμηξα επάνω της και της το κάρφωσα στην πλάτη χωρίς να θυμάμαι πόσες φορές.»

Σχόλια